Šta Vas očekuje na zakazanom tretmanu

Recite zbogom iscrtavanju obrva svako jutro.

puder obrve

korak 1

Utrnućemo vaše obrve

Mnogi klijenti nas pitaju: “Da li boli?” Odgovor je: ne! Većina klijenata se ne žali na bol, a neki čak i zaspiju tokom procesa! Pre zahvata stavljamo topikalni anestetik i čekamo 30 minuta kako bismo se uverili da osećate što je moguće manje neprijatnosti. Možete se zavaliti, opustiti i sanjati da imate obrve koje su najlepše… jer ćete ih imati!

korak 2

Intervjuisaćemo Vas

Intervjuisaćemo vas o vašoj rutini šminkanja i načinu života. Da li iscrtavate obrve svakodnevno ili samo u posebnim prilikama? Da li volite smele, izrazite obrve ili meke, suptilnije obrve? Mnogi klijenti su preterano čupali obrve u prošlosti i žele da se vrate svom prepoznatljivom izgledu. Tokom intervjua, radićemo sa vama na kreiranju najboljeg izgleda vaših obrva.

korak 3

Nacrtaćemo Vaše najbolje obrve

Kada odredimo vaše najbolje obrve, skiciraćemo vaše nove obrve direktno na vašem licu. Tokom ovog koraka, zamolićemo vas da se osmehnete, smejete i napravite različite izraze lica. Naš cilj je da stvorimo prelepe obrve koje odgovaraju simetriji vašeg lica. Pomoći ćemo vam da pronađete savršenu boju i oblik samo za vaše lice.

korak 4

Procedura počinje

Kada vam obrve utrnu, počinjemo tretman. Ovo traje otprilike jedan sat.

korak 5

Pokazujemo vam vaše nove obrve

I konačno, veliko otkriće! Nakon što se tretman završi, obrisaćemo višak mastila i otkriti vaše potpuno nove obrve! Ovo je početak prelepe veze između vas i vaših obrva. Nema više stresnog jutarnjeg održavanja. Nema više obrva na tvom jastuku. Samo savršene obrve svaki dan.

Naši srećni klijenti se bude sa besprekornim obrvama, i mi smo veoma ponosni na to. Naše usluge od mikroblejdinga do puder obrva mogu vam promeniti život! 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

NEWSLETTER

Pratite me kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima u trajnoj šminki, korisnim savetima za negu kože i informacijama o mom online programu. Pridružite se mojoj zajednici predivnih žena koje žele da istaknu svoju lepotu i ostvare uspeh u poslu.

 
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
logo

© 2022 All Rights reserved by Nataša Marinković

hr