Saznaj sve o Puder Obrvama

Puder Obrve je kozmetička tehnika polutrajne šminke dizajnirana za kreiranje obrva sa efektom mekog pudera, veoma sličnog puder šminki. Efekat pudera se radi tehnikom senčenja pomoću uređaja za trajnu šminku, koji je sličan pištolju za tetoviranje.

PMU umetnik koristi malu iglu da unese pigment u kožu brzim pokretom ruke, što rezultira pikseliziranim efektom šminke u prahu. Kako bi dodali gustoću, umetnici mogu slojeviti piksele koji se ponavljaju, što će izgledati kao da je obrva popunjena olovkom ili pomadom za obrve. Umetnost senčanja je savršeno slojeviti piksele da obrve ne izgledaju gušće i tamnije od vaših prirodnih dlačica obrva. PMU umetnici su u stanju učiniti upravo to, tako da kada izađete iz Cacao Beauty Centra, vaše obrve izgledaju najprirodnije.

Za klijente koji svakodnevno crtaju obrve, ovo može biti neverovatno, lepo rešenje. Takođe je odlična alternativa za klijente koji nisu dobri kandidati za Microblading jer je njihova koža previše masna, a senčenje je pogodno za bilo koji tip kože!

Naši klijenti često imaju odlične rezultate zarastanja nakon jedne sesije sa senčenjem. Nudimo komplementarno popravljanje nakon 6-8 sedmica kako bismo osigurali da su vaše obrve savršene i da je boja ujednačena po cijeloj obrvi ili ako iz bilo kojeg razloga želite da im dodate veću gustinu.

Preporučujemo godišnju popravku, nakon inicijalnog komplementarnog popravljanja, da bi se održala oštrina i svežina boje. Prirodno bledenje nastaje usled spoljašnjih faktora kao što je izlaganje suncu, kao i unutrašnjih faktora kao što je postepena razgradnja pigmenata dok ih vaše telo metaboliše iz vašeg organizma. Svako može drugačije da doživi proces bledenja i zaista se svodi na tip kože i način života.

Naši srećni klijenti se bude sa besprekornim obrvama, i mi smo veoma ponosni na to. Naše usluge od mikroblejdinga do puder obrva mogu vam promeniti život! 

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

NEWSLETTER

Pratite me kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima u trajnoj šminki, korisnim savetima za negu kože i informacijama o mom online programu. Pridružite se mojoj zajednici predivnih žena koje žele da istaknu svoju lepotu i ostvare uspeh u poslu.

 
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
logo

© 2022 All Rights reserved by Nataša Marinković