Saznaj sve o Microbladingu

Zašto Microblading

Mikroblejding je oblik kozmetičke polutrajne šminke koja se izvodi korišćenjem, ručnog (ne mašinskog) alata za jednokratnu upotrebu, sastavljenog od veoma finih iglica koje podsećaju na oblik sečiva (mi to zovemo mikrosečivo), za ručno crtanje svake pojedinačne dlake i istovremeno implantiranje pigmenta u kožu.

Kako se radi Microblading

Svaki novi potez dlačice koji nacrtam ima za cilj da simulira prirodnu dlaku obrva klijenta i da je neprimetno spojim sa postojećim obrvama klijenta, da dodam boju i punoću što rezultira veoma prirodnim izgledom. Proces mikrobladinga osigurava da dizajniram prilagođeni oblik, izgled i osećaj koji dopunjuju vaše lice i vašu ličnost. Na kraju, rezultati će biti sjajni.

Za koga je Microblading

Microblading je idealno rešenje za klijente koji imaju neravne, tanke ili neravnomerne obrve i traže najprirodnije rezultate. Međutim, nisu svi kandidati za mikroblejding i postoje različiti elementi koje treba uzeti u obzir, kao što su stanje kože i zdravlje. Microblading je najpogodniji za klijente sa normalnom kožom i malim porama. Ulje u koži može prouzrokovati proširenje i zamagljivanje mikrobladinga, tako da što je koža klijenta manje masna, to bi rezultat bio bolji. Postoje stroge smernice koje sledim da bih odlučila ko je dobar kandidat za mikroblejding, a ko treba da izbegava mikroblejding!

Da li postoje razne tehnike i pristupi Microbladingu?

Da, postoji više od nekoliko različitih pristupa mikroblejdingu. Postoje 1D obrve, gde svi potezi dlake idu u jednom pravcu. Postoje 3D obrve, gde su potezi dlaka raspoređeni specifičnom šarom preko grebena obrva, stvarajući 3-D efekat.

Koliko sesija je potrebno za konačan izgled Microblading Obrva

Za novi izgled  obrva Microblading potrebna su dva tretmana. Tehnika i umetnost mikrobladinga je vrlo delikatna i iz tog razloga su potrebne dve posete kako bi se osiguralo da su svi potezi ravnomerno zasićeni pigmentom. Drugi pregled se zove komplementarni popravak i odvija se 6 do 8 sedmica nakon prvog tretmana, nakon što se pigmenti slegnu u kožu. U ovom komplementarnom popravljanju, vrše se sva potrebna podešavanja i osigurava da svaki potez dlake ima ujednačenu boju.

Kako da održavam svoje nove Microblading obrve

Preporučujem godišnju popravku, nakon inicijalnog komplementarnog popravljanja, da bi se održala oštrina i svežina boje. Prirodno bledenje nastaje usled spoljašnjih faktora kao što je izlaganje suncu, kao i unutrašnjih faktora, kao što je postepena razgradnja pigmenata dok ih vaše telo metaboliše iz vašeg organizma. Svako može drugačije da doživi proces bledenja i zavisi od tipa kože i načina života

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

NEWSLETTER

Pratite me kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima u trajnoj šminki, korisnim savetima za negu kože i informacijama o mom online programu. Pridružite se mojoj zajednici predivnih žena koje žele da istaknu svoju lepotu i ostvare uspeh u poslu.

 
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
logo

© 2022 All Rights reserved by Nataša Marinković