Ruski Volumen

Šta su ruske volumenske trepavice?

Ruske volumenske trepavice su ultra fine sintetičke trepavice koje su napravljene od istih vlakana kao i klasične trepavice. Međutim, pošto su mnogo tanje, može da se nanese više od jedne na svaku prirodnu trepavicu. Ruske trepavice se obično nanose u obliku lepeze, što doprinosi izgledu „volumena“. Zbog svoje lagane prirode, Ruske Volumen trepavice mogu da traju i do dva puta duže od klasičnih ekstenzija za trepavice.

Od čega su napravljene ruske trepavice?

Ruske Volume trepavice su napravljene od raznih ultra finih sintetičkih vlakana. Najčešći i najpopularniji tip koji koriste profesionalci je sintetički Mink. Oni stvaraju iluziju gušćih, pahuljastih trepavica.

Koliko dugo traju ruske trepavice?

Kao i sve ekstenzije trepavica, kada se pravilno neguju, Ruske Volume trepavice treba da imaju isti životni vek kao i vaš prirodni ciklus trepavica. Ovo je obično između 4-6 nedelja. Da biste izbegli da vaše trepavice izgledaju neravno kako rastu, preporučujemo korekciju nakon 2-3 nedelje. Tako će vaše trepavice izgledati pune i ujednačene.

nadogradnja trepavica

Kako se brinuti o ruskim trepavicama?

  • Prvih 48 sati preporučujemo da izbegavate kontakt vode sa trepavicama.
  • Prva dva dana nakon tretmana izbegavajte saune, paru, plivanje i pranje lica toplom vodom
  • Ne koristite vodootpornu maskaru na trepavicama.
  • Obavezno koristite sredstvo za uklanjanje šminke bez ulja.
  • Ne trljajte oči.
  • Nakon pranja lica uvek osušite trepavice.

Možete li da nosite maskaru sa ruskim trepavicama?

Ne. Nije preporučljivo nositi maskaru sa bilo kojom vrstom ekstenzija trepavica. Pošto maskara sadrži ulje, to može da razbije hemikalije u lepku što će dovesti do osipanja. Ako ipak morate da nosite maskaru, preporučujemo proizvod bez ulja.

Kako ukloniti ruske volumenske trepavice?

Preporučujemo vam da vam trepavice uvek uklanja profesionalac. Samostalno uklanjanje trepavica može dovesti do prevremenog uklanjanja prirodnih trepavica, što može štetiti zdravlju vaših trepavica.

ruski volumen

NEWSLETTER

Pratite me kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima u trajnoj šminki, korisnim savetima za negu kože i informacijama o mom online programu. Pridružite se mojoj zajednici predivnih žena koje žele da istaknu svoju lepotu i ostvare uspeh u poslu.

 
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
logo

© 2022 All Rights reserved by Nataša Marinković