Puder obrve

Zašto Puder Obrve

Umorni ste od iscrtavanja obrva kako biste dobili onaj efekt mekog pudera kako treba, ali na kraju dobijete osrednje rezultate? Idete na posao i još uvek se osećate nesigurno jer se brinete da će se zamrljati  kada to najmanje očekujete? I tako dan za danom.

Ako su vam ušteda vremena i osećaj samopouzdanja izuzetno važni, onda ćete shvatiti zašto verujem da izrada puder obrva  može biti trenutak koji menja vaš život – to može staviti tačku na ovaj začarani krug i osloboditi vas od nesavršenih obrva !

PMU Artist može postići neverovatne rezultate, a moj jedinstveni pristup puder obrvama proizilazi iz moje sposobnosti da ih prilagodim vašem izgledu i načinu života. U konsultaciji sa vama odredjujem koliko guste želite da vaše obrve izgledaju

Moja sposobnost da nanesem efekat pudera prema vašim ličnim željama je takođe razlog zašto su obrve sa NM potpisom prepoznate širom naših prostora. Umetnost senčanja je savršeno slojeviti piksele bez da izgledaju gušće i tamnije od vaših prirodnih dlačica obrva. U stanju sam da uradim upravo to, tako da kada izađete iz mog studija, vaše obrve izgledaju najprirodnije.

Priprema za vaš termin

Uvek nastojim da vam pružim najneverovatnije moguće rezultate. Da bih to mogla da uradim, moramo da radimo zajedno i da budemo sigurni da ste spremni za svoj termin. Baš kao što je umetniku potrebno prazno platno da započne umetničko delo, tako i ja zahtevam od vas da sledite dole navedena ograničenja kako biste osigurali da je vaša koža u najboljem mogućem stanju, da mogu da kreiram remek delo za vas.

Održavanje Puder obrva

Vaš termin za popravku je za 6-8 nedelja . Nakon dodatnog pregleda preporučujemo godišnju popravku kako biste održali oštrinu i svežinu vaših obrva. Međutim, mi nudimo različite rasporede popravljanja jer svi doživljavaju proces bledenja drugačije i možda će morati da se poprave pre godinu dana.

Prirodno bledenje nastaje usled spoljašnjih faktora kao što je izlaganje suncu, kao i unutrašnjih faktora kao što je postepena razgradnja pigmenata dok ih vaše telo metaboliše iz vašeg organizma. Svako može drugačije da doživi proces bledenja i  zavisi od tipa kože i načina života.

GALERIJA

PUDER OBRVE

PUDER-OBRVE-
PUDER-OBRVE
IMG_0576
IMG_5019
IMG_5017
IMG_5533
IMG_3072
IMG_2703
IMG_4401
Load More

End of Content.

DOPUSTITE DA BRINEMO O VAMA

Osećajte se kao superzvezda svakog dana, sa prirodnim izgledom i stilom

NEWSLETTER

Pratite me kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima u trajnoj šminki, korisnim savetima za negu kože i informacijama o mom online programu. Pridružite se mojoj zajednici predivnih žena koje žele da istaknu svoju lepotu i ostvare uspeh u poslu.

 
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
logo

© 2022 All Rights reserved by Nataša Marinković

hr