O meni

74 k
Years Experience
74 k
Treatment Complete

Moja Priča

7 godina iskustva

Ja sam Natasa Marinkovic, rodjena sam u Srbiji, u Nisu. Trenutno sa porodicom zivim u Podgorici gde zapocinjem sopstveni biznis kupivsi fransizu Cacao Beauty Center koji posluje na teritoriji Srbije u Kragujevci, Beogradu, Uzicu, Svilajncu, na teritoriji Hrvatske u Zagrebu i zahvaljujuci meni na teritoriji Crne Gore u Podgorici za sada.

Da li kako smo stariji sve mora biti kompleksnije?

Još kao mala na pitanje šta ću biti kada porastem? odgovarala sam “ ulepšavaću žene“. Kada sam odlučivala koju Srednju skolu da upišem, škola za kozmetičare je bila zajedno sa ostalim zanatima i trajala je 3 god. Roditelji su me odgovoril. Bila sam odličan djak i smatrali su da ipak trebam da završim srednje obrazovanje koje traje 4 godine, te tako upisujem Gimnaziju a potom diplomiram na Ekonomskom fakultetu. Ubrzo počinjem, slučajno ili namerno, da radim kao ekonomista u firmi koja se bavi prodajom i distribucijom aparata i preparata za kozmetičke, frizerske, wellnes i spa centre. Tu stičem prvo iskustvo u Beauty industriji i to je ono šta sam zapravo uvek želela, oduševljena sam ali i zbunjena složenom situacijom i shvatam da želje i ideje koje smo imali kao mali su najbolje upravo zbog te jenostavnosti !!!

I, tu počinje sve!

natasa

Why Me

Why Choose Me

Znanje je za mene alat. Svet permanent make up a meni postaje najintersentniji.

Prvi seminar, na tu temu sam odslušala davne 2015-te godine, igrom slučaja, jer sam kao organizator bila gost i zaljubila se u taj poziv, potom istraživala, učila, čitala, pratila druge seminare i odlučujem da dam otkaz i u potpunosti se posvetim tome.

Do sada sam pohadjala više od 10 seminara, posećivala sam sajmove, mastere i kongrese širom sveta, saradjivala sa drugim kolegama i razmenjivali iskustva…kako bih svojim klijentima omogućila što kvalitetniju uslugu. Nakon mnogo uloženog truda i učenja otvorila sam centar za negu lepote koji se izdvaja na tržištu _ po konceptu, edukovanim osobljem, izgledu i kvalitetu usluge, prijatnom ambijentu i higijeni. Do sada imam skoro 1000 zadovoljnih klijenata i sa zeljom da bogato iskustvo kao i svoje znanje koje stalno nadogradjujem podelim sa drugima odlucujem da osnujem i sopstveni edukativni centar

Zeleci da klijentima, kao i kolegama, ponudim kvalitetne proizvode, sa kojima i sama radim, postala sam Distributer za Crnu Goru svetskih brendova kao sto su Lycon vosak za depilaciju, CLD oprema za nadogradju trepavica i Paese make up, a planiram i otvaranje Cacao cosmetics Shopa u Podgorici, gde će pre svega profesionalci moći na jednom mestu da kupe sve sta im je potrebno. Takodje mi je u planu, i da u rodnom gradu, otvorim centar za negu lepote.

 

Moja Vizija

Ja sad zaista radim iz ljubavi, i Motiviše me uspeh mojih studenata i zadovoljni osmesi klijenata.
Kao žena preduzetnica nadam se da ću svojim primerom podstaći druge žene da se osveste zašta su sbosobne i da rade ono šta vole ali i daju svoj maksimum.
Kao kompanija nadam se da će moja firma uticati pozitivno na klijente kojima služi ali i na sledeću generaciju koja tek pravi svoje prve korake u izgradnji svoje Permanent make up karijere.
Moja misijaTu sam za vas!!!Spojem zanata, umetnosti i medicine sa praktičnim radom bićete sigurni u sebe, svoje znanje i umeće.
A, pravo umeće je školovano negovati ženu !

NEWSLETTER

Pratite me kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima u trajnoj šminki, korisnim savetima za negu kože i informacijama o mom online programu. Pridružite se mojoj zajednici predivnih žena koje žele da istaknu svoju lepotu i ostvare uspeh u poslu.

 
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
logo

© 2022 All Rights reserved by Nataša Marinković