Lash Lift

Lash Lift & Botox trepavica

San svake žene je da ima prirodno guste, tamne i uvijene trepavice. Zbog toga troše mnogo novca na skupe maskare koje se tokom dana razmazuju i ostavljaju crne tragove i grudvice oko očiju. S Lash lift & botox tretmanom ti problemi su stvar prošlosti! Lash lift stedi vrijeme, zbog čega je vrlo brzo postao popularan pa se zadovoljne klijentice redovino vraćaju.

O čemu se tačno radi:

Lash lift njeguje Vaše prirodne trepavice keratinom, proteinima, ricinusovim i arganovim uljem. Ova metoda produžava, podebljava i uvija trepavice, a kao rezultat trepavice čini gušćima, duljima i uvijenima, što i Vašim očima daje novu čar i zavodljivost.

Na osnovu prirodnih trepavica odredjujemo koji silikonski jastucic koristimo. Lijepimo ga na kapak i sluzi nam kao viklercic i stiti da sredstva koja koristimo dodju u dodir sa kozom.
Zatim trepavice lijepimo na ulozak, rascesljavamo ih i stavljamo sredstvo za uvijanje, cime nase prirodne trepavice postaju vizuelno duze, potom sredstvo za njegu na bazi keratina, proteina, ricinusa, argana.. i na kraju farbamo kako bi smo ih izrazili.
Nase prirodne trepavice rastu opadaju, svakog dana nam odpadne 5 do 6 trepavica ali posto su toliko sitne mi ih ne primjecujemo. Period regeneracije traje oko 2 mjeseca pa zato i efekat tretmana Lash lift botox trepavica traje 6 do 8 nedelja.

lashlift

Zasto se odluciti za Lash Lift & botox trepavica?

  • Spavajte u bilo kojem položaju
  • Nesmetano trljajte oči
  • Slobodno koristite kremu za lice ili sapun
  • Bez straha se okupajte u moru ili posjetite saunu
  • Možete koristiti kontaktnA SOCIVA
  • Ako želite, možete koristiti i maskaru

NEWSLETTER

Pratite me kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima u trajnoj šminki, korisnim savetima za negu kože i informacijama o mom online programu. Pridružite se mojoj zajednici predivnih žena koje žele da istaknu svoju lepotu i ostvare uspeh u poslu.

 
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
logo

© 2022 All Rights reserved by Nataša Marinković