Brow Lift

Šta je Brow Lift?

BROW LIFT ili BROW LAMINATION je savršen tretman za one koji žele lepe i sređene obrve ali ne žele trajnu šminku na obrvama.
Brow lift je proces oblikovanja dlačica obrva kako bi one ostale u željenom obliku.⁣ Prirodan izgled, guste i lepo oblikovane obrve i sve to uz tretman koji traje samo sat vremena, a vaše obrve ostaju sređene narednih 3-5 nedelja.⁣ ⁣
Brow liftpodrazumeva lifting i bojenje obrva hipoalergenim serumom dlačicu po dlačicu. Efekat koji dobijamo sličan je microblading-u ali naglašavamo da ovo NIJE TRAJNA ŠMINKA.⁣
Brow lift (laminacija obrva) je trenutno jedan od najpopularnijih tretmana za oblikovanje obrva. Klijentkinjama se dopada prirodan efekat tretmana, tzv. top model look. U nastavku ćemo dati odgovore na vaša najčešća pitanja u vezi Brow Lift tretmana.

NEWSLETTER

Pratite me kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima u trajnoj šminki, korisnim savetima za negu kože i informacijama o mom online programu. Pridružite se mojoj zajednici predivnih žena koje žele da istaknu svoju lepotu i ostvare uspeh u poslu.

 
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
logo

© 2022 All Rights reserved by Nataša Marinković