Moj Mentorski
program 1 na 1

Tvoja šansa da zablistaš

Cilj Beauty Business Mentorstva 2023

Vaš put do uspješnog Beauty biznisa počinje ovdje

Godinama planiram da pokrenem mentorski program u oblasti Beauty industrije,  vodjenje beauty businessa i marketinga do izgradnje brenda kao i edukacije za osobe koje imaju svoje male (ili velike) beauty businesse i da budem iskrena zaista sam se puno dvoumila. Imala sam svoj posao, nisam znala kako da uklopim još i ovo, ali sve vreme sam aktivno izučavala sve sfere marketinga  i primenjivala na svoj biznis, kupovala razne uglavnom  najskuplje kurseve i edukacije, hvatala beleške noću, jer tokom dana nikako nisam uspevala sve da uklopim.

 

Na nagovor meni bliskih osoba rešila sam da pokrenem prvi mini Mentorski program, čisto da vidim da li bi se neko slučajno prijavio,  jer ko sam zaboga ja, da bih ja uopste nekome pricala na tu temu. Sve što sam želela je da mi se prijavi bar 20 osoba, kako bih njima pokazala sa koliko znanja iz najrazličitijih oblasti iz Beauty industrije raspolažem, pomogla im da razviju svoje poslovanje i unaprede svoje profile na dm i možda me nekada negde preporuče, pa se eto, i ovaj moj novi dodatni poslić malo proširi.

Ono šta se desilo, kada sam pustila prijave, bilo je zaista neverovatno!

Za nepuna (3meseca) ( od !.6 do 20.8) na moj program prijavilo se preko (500 osoba), tako da bukvalno ne mogu da postignem da iskomuniciram sa svima onako kako bih ja to želela. I pored toga, svakodnevno, dobijam poruke oduševljenja žena kako ništa praktičnije nigde nisu čule i kako su već dobile mnogo više nego što su očekivale.

Na kraju cilj mi je bio da napravim program koji bi imao sve ono šta drugi nemaju…

Pokreni video

POGLEDAJ VIDEO

Želim da ti kao moj polaznik dobiješ inspiraciju da je moguće i za tebe, a da uspešne salone nemaju samo tamo neke poznate osobe , koje putuju 10 meseci, žive u Beogradu na vodi i u svakom trenutku izgledaju savršeno. Jer ja sam bukvalno sve suprotno od toga.

Želim da dobiješ praksu, punoooo praaakse uz moju podršku, kako bi zaista naučila kako da uspešno vodiš svoj kozmetički salon, na što kvalitetniji način i na kraju krajeva ZARADITI više novca. Što je zajednički cilj svih nas.

U mom Beauty Mentorskom programu (9 sati materijala) od mene si već dobila gomilu ideja kako da svoj biznis podigneš na viši nivo i kako da počneš da razmišljaš “marketingški” kako bi videla širu sliku neograničenih  mogućnosti društvenih mreža.

Malo li je?

Ono što se u medjuvremenu desilo je da me je ogroman broj vas pitalo “DA LI IMAM INDIVIDUALNE KONSULTACIJE”, kako bih mogla da vam se detaljno posvetim, napravim strategiju rasta i razvoja beauy biznisa i kako bih bila tu za vas češće i odgovarala Vam na pitanja detaljnije.
Nisam ih imala, ali sam rešila da ih napravim.
Organizovala sam ljude da istraže kako se kreću cene kod onih koji inače rade konsultacije u vezi sa Beauty businessom i rezultat je bio – sat vremena oko 150€.
Pritom su to većinom ljudi koji nemaju apsolutno nikakvog iskustva u Beauty industriji, a uče druge ljude o tome – ali to sada već ovde nije tema.

Pobogu, dokle će razni umišljeni gurui marketinga uzimat poslednje pare ljudima koji u njima vide bukvalno zadnju šansu spasa.

I to zasta?

Za malo suvoparne teorije, koju će jedva razvući  u 60 minuta konsultacije kako bi samo što pre završili, jer i ovako nemaju pojma o čemu pričaju. Ma dokle više??? 

Nakon sto su mi saopstili ovu cifru malo sam se zamislila.

Pa ja za sat vremena ne mogu ni da počnem da razmišljam, a kamo li da ti napravim strategiju za poboljšanje biznisa.

Da te toliko oduševim da svima pričas o meni. Dečku.Mužu.Drugarici na kafi. Svojoj kozmetičarki. Frizerki…MA SVIMA! Eto, Ja tebi popust, ti meni reklamu.

POBEDNIČKA KOMBINACIJA.

Malo sam se raspisala 

Veruj da sam uzbudjena i više od tebe.

Nego ja sam upravo završila sa svojom grupom i sada sam slobodna da mogu da ti se skroz posvetim.

Ubrzo počinjem sa novom grupom i tada neću imati prostora za individualne konsultacije, dok ne završim. 

Latest ekit news

Ekit Latest News

Трабзонспор Хатайспор Прогноз И Ставка За 2 01 13 02 2024 Прогнозы На Футбо

Трабзонспор Хатайспор Прогноз И Ставка За 2 01 13 02 2024 Прогнозы На Футбол Зампред Цб Заботкин Подтвердил Планы Снизить Ключевую Ставку В 2024 Году Коммерсантъ” Content Прогнозы Гид По Ставкам «зенит» – Фаворит Всех Трех Матчей Кубка Равноправия: Соперники – Слуцкий, Коутиньо И Клуб Жулиано Уникально: Хет-трик С Пенальти В Финале! Можно Было Собрать […]

Mega Roulette Cassino Ao Vivo Game Com Dealer Ao Viv

Mega Roulette Cassino Ao Vivo Game Com Dealer Ao Vivo Jogue Roleta Online Check Out Os Melhores Cassinos De Roleta No Brasil Content Real Different Roulette Games With Sarati Estratégia De Roleta Andrucci Regras Roleta: Aprenda Since Regras Do Roleta E Vire 1 Vencedor No Cassino! Jogue Roleta Online Com Dinheiro Real Apostas De Roleta […]

NEWSLETTER

Pratite me kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima u trajnoj šminki, korisnim savetima za negu kože i informacijama o mom online programu. Pridružite se mojoj zajednici predivnih žena koje žele da istaknu svoju lepotu i ostvare uspeh u poslu.

 
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
logo

© 2022 All Rights reserved by Nataša Marinković

hr